joi, 17 ianuarie 2008

Te Iubesc Femeie

Se trezi la fel ca in orice dimineata,atat ca asternuturile nu ii mai zambeau cu acelasi model vesel pe care il alese impreuna cu a ei mama.Treaba incepea sa se imputa cand pe drumul lui marco polo descoperi ,, wc’’ sau ,,le toillete’’ pentru ca romanu e plimbat in tari straine,mai straine decat stirile de la o anumita ora.Lasa tu grijile,doar esti fata desteapta,aici e delir,arata bine pana acu treaba,doar ai gasit pe fat frumos sa te scoata din toate crizele,intelectuale,financiare,maniaco-depresive,doar ce naiba esti fata desteapta. .Te intorci inapoi cu sufletul indoit,stii ca nu o sa fie chiar ceea ce ai sperat,dar totusi undeva in adancul inimii stii ceea ce meriti tu,ghinion e primul lucru cand il vezi.
-Cat am baut aseara?Intreaba ea fara a realiza indiferenta raspunsului.
-Cam mai nimica.Esti nebuna?Hai sa te strang in brate !ii raspunse libidinosul ras in cap,in timp ce suncile de pe burta jucau un joc,gen cine sta cel mai sub plateste.
O floare,un crin,parfumul cel mai fin citez ca sa nu fiu,frica o impinge la refulare.El se ridica imitand balansul unei caprioare,jignindu-o in acelasi timp in care ciocanul se balanganea dizgratios,dar hei ce naiba,e al lui.Nici ca putin ii pasa lui,chiar daca nu isi mai amintea exact seara de dinainte,cine mai are nevoie de amor cand avem bautura,droguri,fuck daca o sa o facem pe inima curata o sa fie ceva serios.O sa o testez eu fratele meu,isi zise in gandul sau umil,muia e la moda,evitand propria evaluare.Incercarea modesta de a flutura fluturele,ce se vrea interlop,cazu precum cade batista,refolosita eventual pe calorifer incalzita.
-Te rog frumos daca ai putea sa fii discret as aprecia!ii spuse demoiselle,care de abia isi trase tanga peste funduletul gol,ce abia astepta aprecieri,dar nu de la balon,adica omu cu pricina care era ciocanu.
Momentul adevarului dar nu absolut ca ne-am pune in cap cu toti,il asteptam de multa vreme pana sa realizam ca de fapt el nu exista,himera creeaza confuzie cand te gandesti la cel care la 10 secunde distanta de un sarut o asteapta fara a se gandi la originalitate.
Se urca oarecum sovaielnic in masina,in timp ce soferul caruia i-am putea da diverse denumiri ii da la randul lui altele,care mai de care,mai pline de nu stiu cum as putea sa le denumesc,dar wc nu e aproape.
-Daca ai stii ce dor mi-a fost de tine pui!trebuia macar un mesaj sa imi trimiti!
-Nu ma simt prea bine!Tot ceea ce vreau acuma e sa ma odihnesc,serios,o sa vorbim maine,du-ma acasa!
Observand imperativul,nu mai e nevoie a sublinia dorinta de re-analizare fara a marca anal,analul.
Acasa povestea devine groasa,cand descopera de fapt si la urma urmei ca metoda calendarului nu e chiar cea mai buna,de fapt prietena ei cea mai buna descoperise,dar asta e alta poveste.Dar ce mai conteaza cand esti la suc cu toate prietenele care te invidiaza pentru succesul obtinut in urma lui ,habar n-ai,de fapt ai dormit cu el si desi i-ai vazut fata,refuzi sa o retii,are o masina traznet,iti spun copilele,timp in care leul se defavorizeaza ,el urcand in ochii tai.

2 comentarii:

Feministul spunea...

asta numai un frustrat putea sa scrie,muie fraiere eu ascult manele si fut femei!

Feministul spunea...

ca dic ala tu daca asculti manele nu scrie aici!si by za way femeile ce iq au,dictionare se striga la librarie s-au epuizat!