sâmbătă, 16 mai 2009

Muie ma

Zbuciumul copilariei marcate grosolan de doamnele “terte” necesare parcurgerii etapelor de la copil varza la student incompetent si mai tarziu la familist comunist se resimte in constiinta corijenta a barbatului frustrat. Incepand de la doamna invatatoare cu practici malefice pana la secretara de la facultate care, in mare, ochii dupa renumeratie-i fugeau, iti inspira sindromul “mananca un sandwich, si taci” colectat de prin cuiburile de pasarele inaintate in varsta insa nu batrane, pline de aur dar cu sufletul gol, pline de bani dar cu lipsuri in materie de organe. Toate sunt menite sa-ti omoare cheful de chef, puiul de somn sau maimuta in calduri. Pana mea, nici mangaiatul pe crestet a mamei iubitoare nu te mai scoate din rahatul asta maro.
Ajungem la “doamna”. Dupa cele expuse vine si doamna. Aceea doamna care, din pacate si cu nerusinare, iti schimba perspectiva despre perspectiva pe care ti-ai proiectat-o pentru ziua de maine, pentru viata. Viitorul suna naspa, si de multe ori chiar nasol daca stam sa ne gandim ca nu mai are nici o noima sa ne mai gandim la ea. Repet, vine doamna. Doamna care iti face praf principiile, banii si revistele porno. Doamna care te plimba mai mult prin magazine decat prin pat, care mananca mai mult porc decat sa faca porcarii, care-ti taie craca de cate ori te-ai suit in pomul fericirii.Te face sa te imbraci in catifea pentru fetisul ei,c-asati sta bine si nu tre sa fii magar si sa ii comentezi,de ce sa o faci,infuleca si vezi-ti de treaba ca stie ea bine ce face. Hopa mitica romanta cu portia,meloman te faci,fara slobozeli in izmene ca avem gimnastica de revigorare pentru cei slabi de ingeri.
A trecut moda gospodarului care-si ajusteaza dacia din bujii,acum draga ridica-te,frec eu podeaua ca e randul meu urmatorii zeci de ani.Nu vei folosi metoda calendarului ca masura contraceptiva o vei folosi pentru a stii cand vine urgia, acea munca obositoare de care te-ai urat dar care trebuie mimata cu lungi grimase de o vaga placere.
Iti blestemi zilele dar esti un sclav al sistemului,impotent in a lua decizii de capul tau si asa iti trebuie pentru ca sincer ti-ai facut-o cu mana ta si e numai vina ta probabil de pe vremea cand te poticneai la sectiunea caligrafie bastonase.
Mereu le-am urat pe asa zisele doamne dar acum dupa 7 ani in Tibet de meditatie sunt deasupra voastra si la propriu si la figurat,sunt calare pe voi,ascundeti-va ca mi-am ascutit limba intre timp si va articulez ,va tai aripioarele ca la puii aia blestemati care vor sa sara in gradinuta sa rupa straturile,true story din mituri rurale.
O armata de chitibusi in jurul unui trepadus va va face urcus.
Va scot din minti cand va acuz incompetenta doamnelor,va stiti voi bine,caluti batrani de mare ce sunteti,a-ti vrea sa imi stricati vacanta dar nu reusiti cand va prezint planul de evacuare a planetei in tacere ,fara volum ca nu am aparat auditiv.Oh da,chiar ca a disparut respectul sunt de acord cu voi ,a disparut respectul pentru tuthankamoni trogloditi.
Schimonoseli parsive etalate pe la nunti de romanasi in timp ce indesati aperitive ma fac sa imi piara pofta de dansuri moderne aplecandu-ma cu gratie asupra nelipsitei sticlute cu otrava traditionala acea tuica,palinca etc.

Niciun comentariu: